Inställt!!! RAVENEYE

Konserten flyttad! Se http://kulturbolaget.se/

 

 

 

Engelska RavenEye återvänder till Göteborg för en spelning på Sticky Fingers den 11 mars. 

I våras värmde powerrock-trion upp för Kiss på Scandinavium och charmade publiken med sina tunga riff och en bombastisk liveshow. Det vittnas om bredbent slammer som bottnar i modern garagerock och bluesrock.  

Trots att bandet inte har så många år på nacken har RavenEye har etablerat sig som en mäktig kraft inom den brittiska rockscenen och har förutom Kiss supportat såväl Slash som Joe Satrani samt The Blues Pills och Deep Purple. 2016 kom debutplattan Nova som fick fint mottagande från recensenter och fans.

RavenEye är en högenergisk rockakt som inte bör missas! 

 

Honeymoon Disease
Honeymoon Disease släppte sitt första album “The Transcendence” på Napalm Records 2015. Bandet har sedan dess återkommande turnerat och gjort datum över hela Europa med band som Avatarium, The Vintage Caravan, Dead Lord, RavenEye och Horisont. Bandet har även delat scen med Imperial State Electric, Graveyard, Bombus, Year of the Goat och The Order of Israfel. I höstas släppte bandet sitt fullängdsdebut “Part Human, Mostly Beast” på The Sign Records.

 

Psycho Village
Psycho Village bildades 2009 av sångaren och gitarristen Daniel Kremsner, som vid den tiden bara var 15 år gammal. Bandet har turnerat flitigt i hemlandet Österrike och gav 2014 ut EP:n ”Selfmade Fairytale – Part 1”, vilken blivit nationellt rosad av kritikerna. Bandet är en av de hetaste akterna från Österrike och bör sannerligen inte missas nu när du har chansen!