KLUBB / MOTHER GAIA + ECHOES OF DAWN

STICKY FINGERS | LÖRDAG 27 JANUARI | ÖPPET 21-04
 
LIive på klubbscenen: MOTHER GAIA + ECHOES OF DAWN

 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik

Mother Gaia

Mother Gaia bildades i början av 2015 i Göteborg. De sex medlemmarnas olika musikaliska bakgrunder har skapat en fusion av old school rock, grunge, country och soul som sticker ut från det vanliga. Med sitt tyngre, experimentella sound, i kombination med texter dränkta i kärlek, ilska och melankoli, har bandet blivit känt för sin kraftfulla och fängslande liveshow. Den slår en rått och brutalt som en efterlängtad naturkraft, sammansmält med förtrollande melodier och stämmor lika vackra som moder jord själv. Efter att ha lanserat sin debut EP "We Are Animals" i juni 2017 jobbar Mother Gaia nu på sitt första fullängdsalbum som planeras att släppas sommaren 2018.

Facebook: https://www.facebook.com/mothergaiaofficial/?ref=br_rs

 

Echoes of Dawn

Echoes of Dawn är ett Psychedeliskt Progressivt Rock-band från Göteborg som bildades i Januari 2016. Bandet består av barndomsvännerna Niklas Linderås (gitarr/sång) och Christian Josefson (bas) som har spelat musik tillsammans i olika konstellationer i 8 år. 17:e Februari släpptes EP:n "Afterthoughts", bandets första release.

Echoes of Dawn tar inspiration från en vitt skild mängd musikstilar, och gifter musikaliska idéer associerade med progressiva rockakter med ett psychedeliskt, garagerock-sound. Det blir en intensiv show med blandning av lugna, fartfyllda, tunga och svängiga inslag.

Här är lite länkar:

Facebook:
http://facebook.com/echoesofdawn
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6HsYOwn7BIwfaH2JAN4dfL
Soundcloud:
http://soundcloud.com/echoesofdawn
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC2wtP35mgSfVulA1qc6fipA