KLUBB / ORIGINAL STOCK + DON'T TRUST VEGAS

STICKY FINGERS | LÖRDAG 13 JANUARI | ÖPPET 21-04
 
Live på klubbscenen:   ORIGINAL STOCK + DON'T TRUST VEGAS

 

** DJ Top Floor: Gordon | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Miss Furness | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik

 
 

 

 

 

 

ORIGINAL STOCK

Original Stock har sin största kreativitetsinspiration från 70-tals rock till grunge och modern heavy metal. Det tunga, melodiösa soundet med melankoliska segment och blandningen av ren och distorderad sång gör att Original Stock har hittat ett eget sound.
Debut EP:n ”Torn and Twisted” släpptes i november 2014 och sen dess Original Stock stått på diverse scener runt landet och även spela live i nationell radio. 
Tidigare i år släpptes singeln ”Empty Walls” som en försmak till albumet som planeras till våren 2018.  Med en ny tummis sedan ett år tillbaka har bandet lagt största delen av sin tid på att skriva ny musik och soundet har blivit än mer definierat och sofistikerat. Nu är dom dock trötta på att vara instängda och vill ut och visa vad dom går för!

www.facebook.com/originalstockband

'

Don't Trust Vegas

Med en kombination av vrålande gitarrer och elektronisk musik ger Göteborgsbandet Don't Trust Vegas ett modernt sound. Bandet rör sig oansträngt mellan tunga riff och episka refränger, inspirerade av band som Queens of the Stone Age och Muse.

Sen de släppte debut EPn A Fragile State of Mind år 2015 har bandet spelat på flertal up-and-coming scener i de nordiska länderna. Året efter släppte de EPn No Cause for Alarm, vilket ledde till bandets största spelning, på Peace & Love festivalen.

Efter releasen av deras senaste singel Mercy tog bandet en paus från turnérandet och ändrade line-up. Detta har gett de möjligheten att förnya sitt sound, och nu är de tillbaks, bättre än någonsin!

https://www.facebook.com/donttrustvegas/