Grá + support

Belsepub presenterar:
GRÁ + support.

 

Det nalkas jubileum för Grá - 10 år i djävulens tjänst. I samband med detta återvänder de till Belsepub i Göteborg för att bjuda på ett framträdande med låtar som täcker hela deras diskografi, ett decennium bakåt i tiden.

Grá grundades 2010 av Heljarmadr (Dark Funeral, Cursed 13, ex-Domgård) och Dimman (Spazmosity, Cursed 13, When Nothing Remains), bandet har sedan dess släppt två album, två EPs, en digital singel, ett flertal videos och har ett rykte som ett lika hänförande som skoningslöst liveband.

Sju år senare rör sig Grá vidare från den tidigare utstakade stigen där Karon, dödsriket och vägen dit stått i fokus, med en ny singel. Singeln, som döpts till "Ramsvarta Tankar", släpps den 24 mars 2017 via Carnal Records. Det är början på en ny era som demonstrerar bandets förmåga att utvecklas och att öka i styrka allt eftersom världen går mot sitt slutskede.
Tillsammans med den nya singeln kommer så även en ny uppdaterad line up som gör bandet starkare än någonsin. Förrutom Heljarmadr, Dimman och Maugrim består Grá nu även av Natt (ex-Horde of Hel, ex-Dark Funeral, ex-Withershin) på gitarr och Vediger (ex-Diabolic Lust, ex-Symphony of Malice) på bas. Ett nytt mörker är i annalkande, med djupare svärta och skarpare knivar än någonsin.

Website:
http://www.grahorde.com/

Facebook:
https://www.facebook.com/graofficial/

Youtube:
http://www.youtube.com/grahorde

Spotify:
http://open.spotify.com/artist/5c81a4MM3sIm2XxsI2bSCR

Bandcamp:
http://grahorde.bandcamp.com/

 

Line-up:
Heljarmadr - Vocals
Dimman - Drums
Maugrim - Guitars
Natt - Guitars
Vediger - Bass

 

Discography:
Helford EP (2010 SonicDeath Armageddon Records)
Grá CD (2011 Unexploded Records)
Necrology of the Witch EP (2013 Unexploded Records)
Where Shadows Dwell DIGITAL SINGLE (2014 Unexploded Records)
Split w Gnosis of the Witch 7" SINGLE (2015 Iron Bonehead Productions)
Ending CD/LP (2015 Unexploded Records)
Ramsvarta Tankar CDSINGLE (2017 Carnal Records

Grá: https://www.grahorde.com/

 

Ålder 18 år
Entré 150:-