KLUBB BARRACUDA: Hollow Ship LIVE

22 Mars är det PREMIÄR för Barracuda!

 

Discoklubben som efter 50 år är tillbaka i ny tappning. Senast ägde Barracuda rum i en villa ägd av familjens Skoglund utanför Göteborg. Denna gång flyttar den in på Sticky! Självklart spelar ett av Göteborgs bästa band live - HOLLOW SHIP!
Kom och fira återfödelsen!

LIVE LIVE LIVE:
Hollow Ship är ett psykedeliskt & dansant rockband från Göteborg. Deras musik kommer påminna dig om tidiga Pink Floyd, blandat med influenser från den funkiga afro-rockscenen. Själva genren har beskrivits såhär. “Svensk rock möter jazz möter kraut möter tysk psykedelia”. Men de är trots detta verkligen inte att misstas för ett retroband, de för istället samman 60-talets analoga ton med en modern studioproduktion för att skapa ett distinkt och eget sound. Hollow Ship föddes ur flera andra band, bland annat Den Stora Vilan, Magna Mater, Dog Life och Big Kizz.

 

DJs:
Barracuda (Julia Sahlström, Malin Öberg, Linnea Iris)

 

Thobias Johansson:
Thobias blandar genrer inom dansmusik, som disco, funk, latin, afro, house och soul. Han har startat och programlett radioprogrammet GBG Wax Trax (soundcloud/gbgwaxtrax) och arrangerat klubbar! Ett äkta musikgeni som garanterar kommer hålla igång festen fram till 04.00!

 

22 Mars
22.00-04.00 (!)
120 kr, 20 år.
Sticky Fingers (top floor)