HELVETETS PORT, SECOND SUN OCH BOMBER

När man fyller 30 ska man ha fest. Gärna en stor och minnesvärd. 
Då jag har den stora äran att ha samlat på mig väldigt många och fina vänner genom åren så tänkte jag att jag ville fira detta med att hyra Sticky Fingers Top Floor och bjuda in några våldsamt starka rockorkestrar som uppträder under kvällen. 

 

HELVETETS PORT

https://www.facebook.com/HelvetetsPort/

Inom heavy metal finns det en bred massa av band vars avsikt är att låta som forna tiders hjältar. Sedan finns det Helvetets Port.
Bandet öppnar upp en portal genom tid och rum som låter åskådaren uppleva den mest genuina hårdrocken från genrens gyllene era. Inga kompromisser, inga inslag av modernitet.
Bandet spelar live ytterst sparsmakat och 15 år in i karriären står de starkare än någonsin. 
Vi kommer denna kväll att bjudas på klassiker från bandets 15-åriga karriär, tillsammans med melodier från den kommande fullängdaren. 
Ytterligare överraskningar kan väntas så missa ej detta.:

 

 

SECOND SUN

https://www.facebook.com/Secondsunswe/

Second Sun bildades på nyårsafton 2010 sittandes på ett hallgolv, spelandes gamla Pentagram-låtar och skrikandes "VI SKA HA ETT BAND SOM LÅTER FAN EXAKT SÅ HÄR!".
Resultatet blev ett sound med starka rötter i Camel, Jethro Tull, tidiga Judas Priest, Hawkwind plus olika slags folkmusikmelodier och texter på svenska om hur det är att leva ett hårdare liv än vad man egentligen klarar av.
Under slutet av september släppte Second Sun sitt andra fullängdsalbum Eländes Elände, som både soundmässigt och textmässigt är något argare än debuten från 2015.
Eländes Elände har fått lysande omdömen och efter ett slutsålt gig på The Abyss i samband med släppet så är det med blodad tand som man återigen sätter klorna i ett rocktörstande Göteborg.

 

 

BOMBER

https://www.facebook.com/bomberbandofficial/

Rocksensationen Bomber tar sig an sin publik med de bästa låtarna på denna sidan av 1980. 
Bandet håller för närvarande på med sin första fullängdare och är ett flitigt inslag på landets kvalitativa rockscener. 
Med sin oerhörda scennärvaro, intensitet, musikaliska virtuositet och sina goda looks har bandet på kort tid gjort sig ett namn både i Sverige och utomlands.