JACK MOY + SUPPORT

JACK MOY

https://www.facebook.com/JackMoyMusic/

 

Med över 15 miljoner streams på Spotify och regelbundna radiopluggar i både Skandinavien och internationellt, har den brittisk/svenske Jack Moy visat att det finns en plats för det organiska indierocksoundet och har hittat sin egen musikaliska nisch.  
Efter att ha gett ut debutalbumet "All Alone On A Monday" på egen etikett 2014, har Jack Moy gått från okänd till känd. Alla spelningar på Youtube, Spotify, Itunes, TV och vanliga radioprogram (P3, P4, NRJ och Bandit Rock) har resulterat i fanatiska fans i Sverige.  
Jack släppte plattan ”Live Fast, Die Last” den 13:e juni följt av att spela på Lisebergs stora scen i augusti. Nu återvänder han till staden för att återigen sprida sin särpräglade raspiga röst, brutalt ärliga texter och energiska melodier fyllda med lekfulla gitarr-riff över göteborgarna. Sist han klev av scenen på Sticky Fingers så var han mållös och kärleksfull, 1 december är Jack Moy redo att ta med sig känslostormen tillbaka. 

 

 

Support på Klubbscenen:

I AM NOVA

https://www.facebook.com/iamnovaofficial/

Det är barndomsvännerna Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson som utgör duon I Am Nova, men live utökas duon till ett fullskaligt indierock-pop-band, vars energiska live-akt har fått dem att kallas "Sveriges livligaste liveband". Duons senaste singel "GOOD ENOUGH" fick stor uppmärksamhet av både Sveriges Radio och press, och de stora spellistorna; "Best of Indie Rock 2018" för att nämna en, var inte sena med att addera I Am Novas senaste hit. Den 30 november släpper de sin nästa singel, "GOTTA BE YOU", och de firar detta med en spelning på Sticky Fingers den 1 december.

 

THIS IS WATER

https://www.facebook.com/thisiswaterofficial/

This is water rör sig i gränslandet mellan suggestiv, melankolisk indie och pompös, åttiotalsdoftande arenarock. Amerikansk och svensk västkust möts och framkallar ljudbilder som för tankarna till ändlösa motorvägar, eldröda himlavalv och grandiosa stadssiluetter. This is Water är ett Göteborgsband vars medlemmar sedan sent nittiotal varit verksamma i otaliga musikaliska sammanhang. De siktar nu högt i detta nystartade projekt och framtiden ligger otvivelaktigt för dem. This is Water förvaltar den traditionella rocktraditionen med stor precision men utan att bli klyschiga och med en tydlig ambition att tillföra någonting nyskapande till denna så ofta cementerade musikgenre.