Klubb // Tear Them Down, Kränkt & Sänkt

STICKY FINGERS | FREDAG 15 JUNI | ÖPPET 20-04

Live : Tear Them Down, Kränkt & Sänkt

 

** DJ mellanplan: Viktor Skatt | Rock/Pop/Soul/Garage/Alternativ. *

 

Uteserveringen öppen!

Sticky Fingers uteservering The Porch! har äntligen öppnat och erbjuder top-notch burgare för den hungriga och en generös bar för den törstiga. 

The Porch! har öppet från torsdag-lördag. Puss och Kram!

 

GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

*


 

TEAR THEM DOWN

Tear Them Down är bandet som har spelat i ett köpcentrum i Kursk med gympaplintar som avspärrning, lirat i sex huvudstäder på sju dagar och som aldrig får nog.

Med inspiration från punkens alla hörn har de skapat sitt eget sound och det har utmynnat i en fullängdare och 3 EPs på vägen. 
Nu spelar de för första gången i Göteborg på Sticky Fingers med sin nya line-up där Oskar Fredén från The Kendolls har gått in som andra gitarrist och bråkmakare. 

Det blir punk, svett och ett jävla tryck från start till mål!

 

Spana in videon till låter "Take me back" från deras senaste skiva Abide här:

https://www.youtube.com/watch?v=glyjv3ZSdvk

 

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/6d8HYD6W4rE3borHfazAPb?si=JaL4bZBfSSCDbR...

 

 

KRÄNKT & SÄNKT

Om sinnestillståndet att vara trött på alla idioter hade haft ett soundtrack, skulle det låta som den lokala punkkvintetten Kränkt & Sänkt. 
Här brottas man med det mesta mellan himmel och jord: religiösa galningar, stirriga nazister, giriga politiker med handen djupt nere i näringslivsgrytan, näthat och mansgrisar som "alltid vet bäst". Allt detta till käcka melodier, finurliga texter och ett högt tempo. 
I skrivande stund är gruppen i gång med inspelningen av uppföljaren till fjolårets fullängdsdebut, "Dansar du för nachos?".