THE KRISTET UTSEENDE - EXTRAKONSERT

NU HAR VI LYCKATS LÖSA EN EXTRAKONSERT FÖR ALLA ER SOM INTE LYCKADES FÅ TAG I EN BILJETT SENAST! PASSA PÅ INNAN ÄVEN DENNA KONSERT SÄLJER SLUT!

 

THE KRISTET UTSEENDE 

The Kristet Utseende firar sin 25-åriga karriär med ett antal exklusivt utvalda spelningar och besöker Göteborg den 25/5. 25 år, ett kvarts sekel, av mognad och omognad, av dekadens och dygd, av tok och allvar. Bandet som aldrig upphör att uppröra de där lite tristare människorna som gärna vill uppröras besöker Götet och favoritklubben Sticky Fingers för att visa upp sig från sin bästa och sämsta sida. 

 

Beväpnade med sina fem album, ”Sug och fräls" (1995), ”Pang på pungen i Portugal” (1996), "Djävulsvingar över kapellet" (1998), "Sieg Hallelujah" (2006) och "Pervogenesis" (2013), och en kollektiv önskan om att sprida den dadaistiska metalpunkens oheliga evangelium, kommer det bli en afton att minnas. Pastor Fahlberg förkunnar via bandets Facebook:

"Vördade riddare och ridderskor av det runda ordet.

Härmed vill jag meddela att The Kristet Utseende gör sin sista spelning kommande sommar.

Detta på festivalen "Metallsvenskan" den 15-16 Juni.

Vi lägger alltså ner fabriken efter det. Slutar. Varför? Av den enkla anledningen att det är dags att gå vidare i livet.

Stagnation måste ge vika för förändring.

Så pass enkelt.

Inga schismer.

Inga tvister.

Inga oklarheter."

 

 

Support:

FFF

 

Då va det dags igen.
Efter succén i december kommer FFF återigen agera förband till legendariska The kristet utseende. Och inte bara en kväll utan två kvällar. 
F F F eller Fem Förkrympta Förhudar som det fullständiga namnet är.
Det är Tribute bandet som gör den ultimata hyllningen till den största lyrikern, textförfattaren och skalden som världen skådat, nämligen ONKEL KÅNKEL.  
Fick du aldrig ta del av Onkels egna spelningar innan hans alldeles för tidiga bortgång, så är   F F F det närmsta du kan komma. 
Kan vara bland det bästa dina öron, ögon och din könspartikel nånsin får ta del av. 
Så va inte stelbent utan va flexibel, ta chansen och sätt dig på din trehjuling och knalla iväg till Sticky Fingers 24 och 25 Maj. 
Missa inte detta!
En show i världsklass!