KLUBB/ DJ´s / Live: IGNORE THE ELEPHANT m.fl

STICKY FINGERS | LÖRDAG 19 MAJ | ÖPPET 21-04
TOP FLOOR ÖPPET

Live : IGNORE THE ELEPHANT + HUMAN AND I

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag. 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

** DJ Top Floor: Hasse | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Anton | Rock/Hiphop/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **

 

Ignore The Elephant

Göteborgsbaserade popkvartetten Ignore the Elephant blandar alla möjliga influenser, från 90-talets grunge till modern P3-pop via 80-talets rosa fluff. 

Sedan debutsingeln ”Worthless” 2015 har bandet gjort sig kända för sin outtömliga energi och sina svettiga liveframträdanden. Senare det året släppte de sin första EP, ”Sono”.

2017 kom deras andra EP, ”Hymns for the Weary”, som fick fina recensioner. Gaffa, en av Sveriges största musiktidningar applåderade dess produktion, och Depth Magazine gav leadspåret, ”Someone Like You” lovord för dess unika refräng.

2018 markerar ett steg i en ny riktning för Ignore the Elephant. Efter ett kort uppehåll har bandet återvänt till studion, och den 19 maj är de tillbaka på Stickys scen. Elefanten är hungrig.

 

Human And I

“Human and i” spelar progressiv pop med existentiella texter. 

Namnet syftar på individen i det stora sammanhanget och inspirationen till musiken kommer allt ifrån Totos tighta riff till Coldplays episka arrangemang blandat med medryckande poprefränger och melodier som fastnar. Målet är att på ett stilfullt sätt blanda experimentellt med lättsmält. 

HAi är nu i slutfasen av deras första 8 spåriga album där låtarna kommer att släppas en och en. Albumet i sin helhet kommer att vara komplett sommaren 2018 men redan nu ligger 4 låtar ute på soundcloud, facebook och youtube. 

 

Kommentarer från facebook:

“Snorbra! Vill ha mer av er!!!”

 

“Rysningar i refrängen! Jag blir påmind om soundet från gamla brittiska 70-talsbandet YES”

 

“Snyyyyyyyggt!!! Ni är duktiga pojkar!”

 

Följ oss på:
www.facebook.com/humanandi
www.humanandi.com