PRETTY CHARMING + THE RESONANCE

VALBORG . ÖPPET 20-03
LIive på klubbscenen: PRETTY CHARMING + THE RESONANCE

Dj: ANTON

 

HAPPY HOUR 20-21

 

"Vill du va en idiot, lägg din hand i min." 
Ja, då var det valborg igen. Högtiden för tveksamma Håkan-covers, häxblandningar och igelkottar som lever farligt. 
Pretty Charming är på Sticky och bjuder till på dans när solen gått ner över Slottsskogen. Så när du druckit din sista öl i Azalea, don’t panic.
Vi öppnar upp dörrarna lagom till att solen går ner och du tappat bort din flört. Ni möts ju ändå här!
Så kom förbi och flörta, dansa, drick och ha kul!

 

ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴄʜᴀʀᴍɪɴɢ - goo.gl/RI1NVX

Gitarrpop från västkusten med influenser från andra sidan nordsjön som kommer få dig att vilja vicka på höfterna. Eventuellt också stampa i otakt och joddla.

 

THE RESONANCE
Manisk intensitet, melodisk självklarhet, oundviklig simplicitet. Det kan inte vara på något annat sätt. Nattsvart och längtande men utan spår av apati. Iggy and the Stooges möter Broder Daniel. En ny stjärna har tänts på Göteborgshimlen. Den heter The Resonance.

 

INTERNET FRIENDS.

Ett gäng med hjärtat utanpå och gråten i halsen som spelar känslosam och ösig pop samt tar några öl. Debut-EPn ”shesheshe//youyouyou” som släpptes i februari slog snabbt bland folk/ofolk och nästa EP ”Lonely Drinkers Club!” kommer redan i April. Deras dansanta s.k. ”Smutspop” sätter sig på hjärnan likt en förlorad kärlek och livar upp de söndagigaste söndagarna. INTERNET FRIENDS är som den sista ölen du köpte för kvällen, men egentligen skulle ha skippat.