KLUBB / DJ´s / Live BRAINCOATS, STEVE AND THE ALCOHOLICS

STICKY FINGERS | LÖRDAG 17 MARS | ÖPPET 21-04

TOP FLOOR ÖPPET

Live : BRAINCOATS, STEVE AND THE ALCOHOLICS

 

** DJ Top Floor: Johan | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Viktor Skatt | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Joel | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

För alla som saknar sommaren så drar vi ihop en kväll med härlig punkrock från västkusten. Så välkomna in och värm er i kylan!

 

BRAINCOATS

Sedan sommaren 2011 har dessa gossar och deras melodiösa punkrock hankat sig fram på svettiga klubbar och barer runt om i Europa. Deras musik, som är centrerad runt melodi och energi, skulle kunna betraktas som ett hopkok av allt från Ramones till Millencolin. Med nya skivan "12 Reasons For Self-Medication" under västen är punkpojkarna från västkusten bättre, tajtare och mer energiska än någonsin. BRAINCOATS är lite för old-school för att kallas pop-punk och lite för new-school för att vara renodlad punkrock.

https://www.youtube.com/watch?v=9Kn3kH-TYsc - Dead at 21 - från nya skivan
https://www.youtube.com/watch?v=13L3qCQwSew - 99 Fatalities
https://www.youtube.com/watch?v=bxgXXjPkkPA - Ghost

STEVE AND THE ALCOHOLICS (GBG)

Steve and the Alcoholics, eller Steves kort och gott, är ett skate-pop-punk-rockband bildat i eftersvallet av 90-talets skatepunkvåg. Till en början mest tänkt som ett lattjo skate-sidoprojekt. Första demon spreds dock snabbt i skatepunksvängen och gigförfrågningar började strömma in från alla möjliga skumma hörn, vilket genom åren (trots att de oftast tackat nej) tagit bandet till tokigheter som skate-wall-of-deaths (?!) & stekpanna-dödshot i Spanien samt maffiabröllop & övergivna-barnhems-gig i Ryssland. De fyra herrarna har alla avverkat en hel drös med band, konstellationen Steves har dock alltjämt överlevt och är nu inne på andra decenniet av skatepunkande. I år verkar det dessutom hända lite goa grejor: ny inspelning samt en liten europasväng i sommar ingår i planerna. Och vad passar väl bättre än att inleda dessa med ett klassiskt Stickys-gig med vännerna i Braincoats?! Sk8 Or Die!

Facebook: http://www.facebook.com/SteveAndTheAlcoholics
Spotify: http://open.spotify.com/artist/0iQMBd2CYoUwQx85YaDQJX
Youtube: https://youtu.be/C_2FXHNTlCk

Tid: 21:00
Pris: 100kr