BELSEPUB / RIMFROST + ON THE ALTAR + SVÄLTVINTER

BELSEPUB

STICKY FINGERS | FREDAG 9 MARS | ÖPPET 20-03

 RIMFROST + ON THE ALTAR + SVÄLTVINTER

 

Belsepub arrangerar en grym Black Metal kväll!

 

På scen:RIMFROST

"Rimfrost" lirar hård metal med ett jävla driv. Tänk att "Judas Priest", "Accept" och "Metallica" parar sig med "Immortal" (Norsk black metal). Då får man "Rimfrost". Men det är inte bara driv och köttande. I låtar som "A clash under the northern wind", "As the silver curtain closes", Freezing Inferno, Frostlaid skies mm. finns en grandios storslagenhet som får en att tänka på filmmusik. 

Rimfrost startades 2002 i Hagfors, Värmland och firade 15 år som band förra året. Hösten 2017 släpptes den första singeln till det kommande alstret, som planeras vara inspelat och klart 2018. För tillfället håller bandet på och spelar in nästkommande singel, som kommer släppas inom en snar framtid. 

Den 9:de mars kommer de till Belspeub, Göteborg, och kommer spela låtar från deras senaste (självbetitlade) platta "Rimfrost" - 2016, och deras första platta "A Frozen World Unknown" - 2006. Vi kan garantera ett jävla drag då Rimfrost är ett sjuhelsikes energiskt liveband!

https://www.facebook.com/Rimfrostofficial/
 

 

ON THE ALTAR

On The Altar är ett melodiskt black metal band från Göteborg som skriver musik om natur, mystik, andlighet och gudar. Musiken kan beskrivas som melodiös, vacker och deppig men även mörk och aggressiv

https://www.facebook.com/onthealtar/
 

 

SVÄLTVINTER
https://www.facebook.com/SvaltvinterBlackmetal/

 

HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik