SISTA SEKUNDEN + GAMLA PENGAR + SMUTS + UPPLOPPET

Dags för punkfrossa!

Gamla Pengar, Smuts och Upploppet är ju band som visat vart skåpet ska stå tidigare på våra scener och detta kommer självklart bli en grymt skön kväll!

 

 

SISTA SEKUNDEN

Punkbandet Sista Sekunden startade i Malmö 2005 med mål att få punkscenen på fötter igen. Det var torka, och något saknades: hardcore! Efter två månader hade de sin första demo ute och gjorde sin första spelning. Inom ett år hade de släppt sin första skiva, och sen rullade det på med turnéer, spelningar, fler skivor och singlar. Med hits som Bombplan, Sista punkaren i Sverige och Drömmar'n har deras spelningar blivit som ett slags väckelsemöte där publiken talar i tungor och skriker ut de fyndiga texterna i en slags trans mellan eufori och frustration. Sista Sekunden var som mest aktiva 2007-2011 och hann med flertalet turnéer i USA, Japan, Europa och Sverige. Numera har de åldrats med - eller utan - stil och spelar lite mer sällan, vilket gör denna kväll ovanlig och episk. Första gången på Sticky dessutom! 

https://www.facebook.com/sistasekunden/

 

 

GAMLA PENGAR

Då ingenting blivit bättre utan snarare tusen gånger sämre sedan Gamla Pengars senaste giv "Ingen kan allt men alla kan dra åt helvete" så har medlemmarna återigen tvingats träffas för att ge ytterligare  röst åt frustrationen över den sjuka värld vi lever. Krig, emojis, kungahuset, insta' och fejjan, främlingsfientlighet, likes och svält, reklam och sexism och sjuka ideal är bara några av bajskryddorna som strös över vårt alltmer satsa-på-dig-själv-bejakande samhälle. Glöm inte klimathotet som ligger som en nerdregglad filt över rubbet. Så vad ska man göra? En bra grej är att ventilera och Gamla Pengar fortsätter med öppna spjäll, live som på skiva, att gapa sig hesa över saker som är skit. Tyvärr bjuds det dock inte på så värst många lösningar. Men å andra sidan: Ingen kan allt..

https://www.facebook.com/gamlapengar/

 

Smuts

https://www.facebook.com/smutsband/

 

Upploppet

Från regnskogen i Göteborg till öknen i Kungsbacka har 4 individer kolliderat på ett scoutmöte utan dess like! Upploppet gick senare ur scouterna för att inta rockens samhörighet, fuck scouterna, vi spelar rock istället!

https://www.facebook.com/upploppetband/