KLUBB / ELECTROKVÄLL - VOGON POETRY M.FL.

Sticky Fingers bjuder upp till en kväll fylld med Electropop!

Vi kör några akter tillsammans med en DJ som håller dansgolvet igång under kvällen.

 

 

VOGON POETRY

Mörka och fängslande Vogon Poetry tar dig in i ett landskap av lynniga melodier och dystra låttexter. Var förberedd på en resa tillbaks till 80-talet med en twist av modernt sound.

Vogon Poetry har släppt två fullängdare, ett remixalbum och ett par singlar. Den senate Det senaste släppet av "The Dented Stories" som faktiskt egentligen är "The Perfect Stories" men remixad av 18 olika band från över hela världen. De har även släppt "Mourn", en hyllnings cover till Apoptygma Berzerk.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=GAgHgvjlHAs

 

TRAIN TO SPAIN

Train to Spain är en fartfylld duo som har spelat elektronisk synthpop sedan 2013. Med influenser från 80- och, 90-talet bildar de ett unikt sound som är lätt att ryckas med i. Med Jonas bakom syntharna och Helena på sång har de uppträtt på scener runt om i Sverige men även i London och i Tyskland. Under våren släpper de sitt andra album och under kvällen kommer de bjuda på flera smakprov från nya plattan.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vIyEGVrrz5g

 

 

MY KILLING GAME

My Killing Game är Markus Bustad's soloprojekt där han leker fram sina sound med synthar och tar hjälp av diverse gästmusiker för att få precis den ljudbild han vill ha. Han blandar gammalt och nytt, allt ifrån gammal new romantic till modern synthpop. Fokus är alltid att skapa så bra melodier och helgjutna låtar som möjligt. Denna gång bjuder My Killing Game på ett helelektroniskt liveset med det allra bästa från de senaste åren.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5nWga3A6rrY