KLUBB DEFUSED / KILL THE KONG + THE END OF GRACE

KLUBB DEFUSED 
FREDAG 8 DECEMBER | ÖPPET 21-03 | ENTRE 100kr

 

HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik

 

Kvällens burgare: "SAY CHEESE"
180g egenmald svenskt krav-märkt högrev, Monterey Jack ost, rödlök, tomat, sallad, husets dressing och bröd från lokalt bageri - serveras med våra goda Country Fries
 
** DJ mellanplan: Miss Furness | Rock /Indie/Alternativ **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

Kill The Kong

Västeråsbaserade metalbandet Kill the Kong släpper fullängdaren 'Colossus' som följer upp fjolårets självtitulerade debutalbum.
Det nya albumet, som blir det första i sammarbete med Gain / Sony Music, släpps den 24 november 2017. Inför fullängdaren som består av tio spår har singlarna 'Juggernaut (Wolfpack)', 'Snake Eyes' och 'The Antagonist' med tillhörande musikvideor under sommaren och hösten signalerat för vad som väntas ske när "Kolossen" väl släpps lös inför publik. 
De som tidigare inte hamnat under sjumannaångvälten Kill the Kong kan räkna med tung och energifylld men balanserad metal där slagverk och hårda gitarriff ges stort utrymme och där inget lämnas åt slumpen. För de redan invigda väntar ett Kill the Kong som sedan debuten för snart två år sedan arbetat hårt med tydligt fokus på detaljrikedom, bredd och dynamik i såväl musik som sång och text.
'Colossus' kommer att finnas tillgänglig via de stora streamingtjänsterna, samt i fysiskt format både som CD och vinyl i sällskap av ytterligare två spår, de tidigare fristående singlarna 'Bring the Heat' och 'Ashes in the Wind' som tillsammans spelats över en halv miljon gånger på Spotify.

 

https://www.facebook.com/KillTheKong/
http://www.killthekong.com/

SPOTIFY
https://open.spotify.com/artist/0t01bHxE1QAZcHfGBi6EM0

SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/kill-the-kong

 

 

The End Of Grace

Med över 900.000 spelningar på Spotify som en oberoende akt vilket i dessa dagar av musikbranschen är något helt unikt. Sveriges kommande melodiska bluescore akt The End Of Grace är garanterade att stå ut med mixen av Kriss Paniks brutala deathcore sång blandat med tunga pop/blues/soul refränger som kommer ta den svenska metalscenen med storm. The End Of Grace har etablerat sig på en internationellt övermättad metal scen och har gjort sig ett namn med sina energiska och ärliga liveshower och vinner ny publik oavsett var de än spelar. Bandet har gått igenom vissa förändringar de senaste året och har nu landat med färskt nytt blod och bandet är tillbaka med sitt debutalbum ”Infinite Shadows Of Memories”. Soundet kan bäst beskrivas som en rik blandning av metalcore, blues, dubstep, hårdrock och rakryggad metal.

 

https://www.facebook.com/TheEndOfGrace
https://www.youtube.com/user/TheEndOfGrace
https://open.spotify.com/artist/1XCJmo0f8sPYDesuU3hkt7
http://www.theendofgrace.com/