JACK MOY + MAPLE & RYE

STICKY FINGERS | LÖRDAG 2 DECEMBER
ÖPPET 21-04 | HAPPY HOUR TILL 21| TOP FLOOR ÖPPET 
LIVE PÅ PÅ TOP FLOOR: JACK MOY + MAPLE & RYE
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
 
**** DJ Top Floor: Gordon| Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: tba | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

Jack Moy  har blivit ett kärt inslag på Sticky, för tredje året i rad kör vi Jack och hans mannar förtsa helgen i december. Ni som varit med innan vet hur sjukt bra det brukar bli!

 

Med över 12 miljoner streams på Spotify, rotationer på flertalet radiokanaler världen över, framträdanden i Sveriges Television på bästa sändningstid och ungdomar som framför ”Hummingbird” på skolavslutningarna. I en tid som domineras av datagenererad DJ-musik har den britt/svenske artisten Jack Moy lyckats skapa en egen plats i musikvimlet.

 
Jack Moy släppte sitt debutalbum All Alone On A Monday på eget label 2014. Sedan dess har han haft lyckad distribution både på mediala kanaler så som Youtube, Spotify och iTunes men även i flertalet radiokanaler samt i livesändningar på TV. Låtar som Charlies Bird, They Told Me So, Whiskey and Maria, Drugs n’ Other Stuff har flitigt spelats på radiokanaler som P3, P4, NRJ och Bandit Rock och Good as Gold har framförts i TV-programmet: “Sommarkväll med Rikard Olsson” på SVT. Jack Moy är en hyllad liveakt där publiken sjunger med från första låten, och han har genom åren spelat på utsålda klubbar så som Debaser Medis, Babel och Sticky Fingers samt på festivaler som t.ex. Hultsfred.
 
Genom åren har Jack Moy lyckats skapa sig ett melodiöst och omisskänneligt sound med starka influenser från folk pop och indie rock. Jacks katalog består av spår med genuina låttexter som kantas av Jack Moys säregna och hesa röst, lekfulla gitarrsolon och en detaljrikedom som vid flertalet tillfällen har gett utnämnande som Sveriges första motsvarighet till Mumford & Suns och The Lumineers. 
 
Jack är aktuell med inspelning av nytt album och släppte nyligen första singeln White Trash Lucky från sitt kommande album. Under hösten fortsätter Jack att släppa nytt material följt av spelningar runt om i landet.

Med sin folkliga och lättrelaterade musik fortsätter nu Jack Moy att sätta spår på den svenska och internationella musikscenen.

 

 

 

Maple & Rye är ett nytt folkinspirerat indiepop-band från Göteborg. Deras folkliga stämsång varvas med harmoniska melodier, akustiska stränginstrument och spännande rytmer. Tanken med uppsättningen är att hålla musiken äkta, utan elektroniska inslag, för att både publiken och bandet ska få en genuin liveupplevelse.

http://spoti.fi/2ksNxrY