KLUBB DEFUSED / EYES WIDE OPEN + ALL OF OUR SONS + ENTERION

KLUBB DEFUSED
STICKY FINGERS | FREDAG 22 SEPTEMBER | ÖPPET 20-03  
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: EYES WIDE OPEN + ALL OF OUR SONS + ENTERION
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.  
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik  
 
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar, Metal & Hårdrock.

EYES WIDE OPEN  
bildades 2011 av gitarristerna Kristofer Strandberg, Erik Engstrand och bassisten Jesper Lindgren i Karlstad, Sverige.
Sedan dess har Eyes Wide Open snidat sin väg in i den Svenska metal-eliten. De är genresatta som Melodic Death Metal eller Metalcore av genre purister, men Eyes Wide Open’s själ ligger inom melodier, stora refränger och deras medryckande riff.
“And So It Begins” är bandets tredje släpp och den sista delen av deras trilogi. Starten med EPn “Revelations”, släppt 2012, berättar om vad som kommer att hända om vi fortsätter att missbruka och urlaka vår planet. Med den andra skivan “Aftermath, släppt 2013, presenterar bandet ett ultimatum om hur vi kan fortsätta att leva i den här världen.
“And so it Begins” utspelar sig i nutid, med vår situation i världen och alla problem som krig, miljökatastrofer och vårt beroende av lyx. Kommer uppenbarelserna att visa sig vara sanna?
Frontmannen Erik säger följande om det kommande släppet:
“Folk trodde nog att bandet var över när Patrik, vår tidigare sångare, slutade. Men vi tog oss igenom det med bravur. Jag kan utan tvekan säga att jag tycker vi är starkare än någonsin! Med “And so it Begins” bevisar vi att vi hör hemma bland eliten och nu är jag bara sjukt taggad för att komma ut och sparka röv med vårt nya material.”
 

http://www.e-w-o.net/promo/
https://www.facebook.com/Eyes.Wide.Open.SWE/

 

 

 

ALL OF OUR SONS

All Of Our Sons bildades tidigt 2013. 

Många låtar skrevs under en kort tid och det tog inte lång tid innan den första EP:n "Sinking Yet Rising" spelades in i November 2013. Med influenser ifrån metalcore scenen, blandat med melodisk metal/trash så har All Of Our Sons lyckats få fram ett sound där allt har en innebörd.

EP:n "Sinking Yet Rising" har fått bra gehör och är en EP som håller måttet. Den snygga blandingen mellan hårt och melodiskt utgör en röd tråd genom hela EP:n som är väl värd en lyssning. All Of Our Sons är just nu aktuella med ett release under 2017 där en ny EP har spelats in med tillhörande musikvideo till så håll ögon och öron öppna för det vill ni inte missa.

 

http://open.spotify.com/user/klicket/playlist/7alrYq4aECGymOZJlioDSQ

 

 

 

ENTERION
Med rötter I black och power metal har vi satt samman klassisk symfoni med tung melodisk dödsmetall med hjärta och själ från Götet. Vi levererar den där episka känslan med våran vrålande sång, tajta blast och vackra stämmor från gitarrerna. 
Enterion har sedan 2012 släppt en självbetitlad EP och debutalbumet Valkyria. Vi är numera i sista stadiet på våran nästa platta som kommer att släppas vid årskiftet.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2QTpP3fKwpmz5vX2PAOQaz
Youtube: https://www.youtube.com/user/enterionofficial
Facebook: https://www.facebook.com/enterionofficial/