KLUBB / MONKEY UNION + HOLY SPOON

STICKY FINGERS | LÖRDAG 9 SEPTEMBER
ÖPPET 19-04 | TOP FLOOR ÖPPET 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: MONKEY UNION + HOLY SPOO
 
Uteserveringen öppen fr 19!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar så vi har vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag. 
 
 
Kvällens burgare "SAY CHEESE"
180g egenmald svenskt krav-märkt högrev, Monterey Jack ost, rödlök, tomat, sallad, husets dressing och bröd från lokalt bageri - serveras med våra goda Country Fries
 
**** DJ Top Floor: Gordon| Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: tba | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

MONKEY UNION

När Göteborgskvintetten med det ekivoka namnet Monkey Union tog steget ut ur replokalen efter många års harvande hade de, till sin egen förvåning, lyckats skapa en så bra show att de 2017 vann Göteborgsfinalen i den internationella musiktävlingen Emergenza. Bandets musik som skapas tillsammans med den enigmatiske halvmänniskan Apa Dawgson kan beskrivas som en blandning av det bästa från den alternativa 90-talsrocken kryddat med lite power pop - alltid med fokus på kombinationen av trallvänliga melodier, hårda riff och underfundiga texter. När Monkey Union står på scen kan man förvänta sig att de levererar ett tight sväng, bjuder upp till allsång, och delar med sig av ord av visdom. De två stora målen för aporna är att ge ut sin debut-EP under2017 och därefter skapa minst en odödlig hit innan de själva går i graven.

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6TGTbHTeShjwI5iTeGx0D3
Soundcloud: https://soundcloud.com/monkeyunion
Facebook: https://www.facebook.com/monkeyunion/
Instagram: https://www.instagram.com/union_of_the_monkey/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCisqikPPylnP9HxJWYgufRQ
Urban Dictionary: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Monkey+Union
Följande bilder får publiceras med byline ”Foto: tim@swuste.com

 

HOLY SPOON

De två sjömännen från Stockholms Skärgård flydde till Hisingen och rivstartade året tillika karriären med en hedrande andraplats i årets Emergenza och provspränger nu sin arsenal under ett västkustskt korståg innan höstens albuminspelning.

Holy Spoon må vara en oädel blandning mellan Led Zeppelin och Danzig, men mellan blott fyra ögon har John 'Maestro' Milestad (trummor) och Rock-Ricky Barbarossa (sång & gitarr & bas) så räcker det och blir över. Håll i hatten!

 

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=f73Moe2flIc
Facebooklänk: https://www.facebook.com/smekis