MONSTERS OF COVERS: STAMMREIN + ACCEPTED m.fl

STICKY FINGERS | FREDAG 8 SEPTEMBER | ÖPPET 20-03  

MONSTERS OF COVERS
LIVE PÅ KLUBBSCENEN OCH TOP FLOOR: 

STAMMREIN + ACCEPTED + SPACE NEEDLE + TROOPS OF DOOM
 

 

Vi är glada att kunna presentera den hårdaste upplagan av Monsters of covers hittills! Visst finns det många grymma band som gör tributer till Lizzy och Priest med mera men frågan är om det finns speciellt många band i världen som faktiskt vågar sig på Rammstein? Vi kommer få se Stammrein fullständigt pulverisera Sticky, Accepted visa vad det tyska metal-skåpet ska stå, Space Needle (till vardags Ledjelly) att visa sin respekt inför det tidiga 90-talets grungeexplosion samt nystartade Troops of Doom att välta Godzilla med sin Sepultura-kross!

 

STAMMREIN

Det är modigt att våga sig på något så särpräglat och unikt som Rammsteins musik och show men svenska tributbandet Stammrein kommer garanterat inte göra några fans av Rammstein besvikna!

Med huvudfokus på det musikaliska men med sin egen prägel på showen i Rammsteins anda, hyllar Stammrein sina tyska idoler.

https://www.facebook.com/Stammrein/?fref=ts

 

 

Accepted är som en tidsmaskin, helt plötsligt befinner du dig 30 år tillbaka i tiden, sjungandes med till ”Metal heart”, ”Princess of the dawn” och ” Balls to the walls”. Accepted tar dig tillbaka till fornstora dagar med en show baserad främst på materialet kring 85-86. Här snackar vi så nära ”the real deal” man kan komma, med en knivskarp känsla för detaljer så som Udos röst, scenkläder och framförande. Är du redo för den ultimata Accept-upplevelsen?

 

 

Space Needle heter till vardags Ledjelly och spelar grunge så som den lät när den var bra (dvs i början på 90-talet). Nu väljer bandet att transformera sig till ett tributband till Seattle-scenen och kommer framföra ett gäng väl valda tidlösa hits från den eran!

 

 

Troops of Doom bildades 2017 av fyra snubbar som älskar SEPULTURA och ville lira låtarna helt enkelt! Innan bandet ens var komplett så erbjöds de gig!  Låtarna de kör är en bred blandning av Sepulturas bästa och mest kända låtar. Medlemmarna är från banden: Headsic, Archaea och Red Antlers.

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar så självklart har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.  
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik