IGNORE THE ELEPHANT + FIVE BRIDGES TALL

DETTA ÄR ETT SEPARAT ARR PÅ TOP FLOOR MELLAN 20-23
KLUBBEN PÅ MELLANPLAN ÖPPNAR 21:00
 
NATTKLUBBEN PÅ TOP FLOOR ÖPPNAR 23:00
I samband med våra konserter är vår nattklubb öppen där konsertgästerna kan fortsätta kvällen efter spelningen.

 

Ständigt denna elefant. På klubbar och på festivaler, som förband och som headline, på spellistor och på allas läppar! Sedan 2014 har IGNORE THE ELEPHANT levererat musik, videos och spelningar runt om i landet men aldrig så bra som nu.

19e Maj släppte de Hymns For The Weary, ett lyxigt paket med videos och låtar där Kings Of Leon möter The 1975 med episka Göteborgsvindar och ung energi. Med lovord från fans, svenska och utländska tidningar & bloggar som tex Gaffa.se, vänner och ovänner längtar de att få spela deras mest genomtänkta show hittills.

För att fira detta så kommer bandet dra ihop en riktig brakfest på Sticky Fingers Top Floor med en show som heter duga. Med sig har dem de fantastiska Five Bridges Tall. Det här får ni inte missa.

 

https://www.facebook.com/IgnoreTheElephant/?fref=ts

 

Five Bridges Tall är ett svenskt Pop/Rock band som startades under bandmedlemmarnas gymnasietid 2014. Bandet inledde sin tid tillsammans som kompband till Mölnlyckes poprock-kör och har bland annat spelat på Göteborgs konserthus inför fullsatta läktare.

 I december 2016 släppte bandet sin första singel "Mad When I'm Gone" och satsningen på den egna musiken tog sin början. Under 2017 har bandet spelat flitigt och bland annat deltagit i musiktävlingen Emergenza där man tog sig till final.

 Den andra singeln "Delusional" släpptes i mars månad och längtan efter ett EP-släpp blev större. Bandet kommer inom en snar framtid åter igen gå in i studion men ser nu framförallt fram emot att ställa sig på Sticky Fingers scen.

 

https://www.facebook.com/fivebridgestall/?fref=ts