KLUBB / VULKAN + KHADAVRA

STICKY FINGERS | LÖRDAG 29 JULI
ÖPPET 19-04 | HAPPY HOUR TILL 22  | TOP FLOOR ÖPPET
 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: VULKAN + KHADAVRA
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.
 
Passa på att prova våra smarriga burgare
Helgens tips: THE BEAST  
180 gr Högrev, bacon, pepperjackost, tomat, rödlök, isbergssallad, Jalapenos, chipotledressing.
serveras med pommes, coleslaw och saltgurka.
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
 
**** DJ Top Floor: Hasse.K | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

 

 

Från de värmländska skogarna kommer Vulkan med sin progressiva rock. Influerade av band såsom Tool, the Mars Volta, Pink Floyd och Porcupine Tree har de skapat ett unikt sound som nästan inte påminner om något annat.

Deras debutalbum ”mask of air” släpptes våren 2011. Ett mångfacetterat album som kan beskrivas som en blandning av organiserat kaos och känslor. Albumet fick mycket god kritik som att Marcus Grahn, då skrivandes för VF och Sweden Rock Magazine, utnämnde den till årets album. I kölvattnet av albumet följde spelningar på Sweden Rock, Putte i Parken, Slottskogen goes Progressive, Progressive Circus m.m.
Nästa album, ”Observants”, fick vänta fem år från det första och släpptes 2016. Detta album är mer en konceptuell resa med en tyngre ljudbild och en mer modern touch. Sedan sitt släpp har detta album veckans album i spansk radio och även detta fått ett antal hjärtevärmande recensioner.
Våren 2016 fick Vulkan två nya medlemmar och efter dessa vuxit in till en naturlig del av bandet har de fått en ny växande aptit för att komma ut och spela och ännu en gång sprida de Vulkaniska ljudlandskapen.

 

https://www.facebook.com/thebandvulkan/?fref=ts

 

Khadavra, ett band med ursprung  i den värmländska skogen, som tillitar sig på känslor och intuition för vägledning. Musiken har rötter i 70-talets Black Sabbath, Pink Floyd och King Crimson, men blandar fritt in annat såsom Wagner, Slowdive, Opeth och Tool. Vemod är nyckelordet när en ska sätta fingret på hur musiken får en att känna, då denna skapas med inspiration från upplevelser som är positiva och negativa, verkliga såsom overkliga.

 

https://www.facebook.com/khadavra/?fref=ts