Klubb / DEVILICIOUS + WHITE LIMO + LEDJELLY

** ÖPPET 21-03 | HAPPY HOUR 21-22  **
 
** UTESERVERINGEN "OUTSIDE BAR" **
Happy hour priser på både mat & dryck fram till klubben öppnar.
Stor öl 32:- / Cider 32:- / Glas vin 32:- / Kvällens Burgare 97:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall på stans skönaste uteservering
 
** Live på klubbscenen: DEVILICIOUS + WHITE LIMO + LEDJELLY
 
** DJ mellanplan: Fredrik "mjauu" Wallin | Indie/Pop/Soul/Rock/Garage/Alternativ. **
 
** Källaren: Claes Af Hell | Claes bjuder på grymma drinkar och den bästa rockmusiken. **

DEVILICIOUS

Devilicious är ett hårdrocksband från Göteborg som blandar tung rock med stonerinfluenser och en stor portion attityd. Bandet bildades 2005 och har under åren
hunnit med ett par hundra spelningar samt två EP’s och två fullängdsskivor.  EP:n, Samsara, utsågs till månadens skiva av Close-Up Magazine och var bandets stora genombrott.

I bagaget har Devilicious även fullängdarna “Th! Esoteric Playground”, uppföljaren till den kritikerrosade debuten “The Asylum! Gospels” som togs emot med varm hand av bade kritiker såväl som fans. 
Soundet är rockigt med en fartfylld energi som för tankarna till band som Monster Magnet, Queens of the Stoneage och Mustasch. 
Fullängdarna är inspelade i anrika Grand Recordings Studio i Göteborg av Svein Jensen och är mastrerade av Göran Finnberg (In Flames, Hammerfall, Arch Enemy). 
De är släppta på Gain/Sony Music (Europe, Mustasch, Hardcore Superstar) men även utomlands via Eat Music (Mustasch, The Quill) och Devilicious har därigenom även gjort två omfattande Europaturnéer. Musiken har mottagits med strålande recensioner over hela världen och med stora framgångar som liveband både i Sverige och utomlands är Devilicious en liveakt att räkna med. 
Devilicious firar nu tio år som band genom att släppa en EP inspelad i Crehate Studios (Deathbreed, Engel, Despite) och gör en jubileumsturné genom Sverige.
Under åren har Devilicious delat scen med bland andra Alice Cooper, Hardcore Superstar, Molly Hatchet, Michael Monroe, Doro, Anvil, Engel, H.E.A.T, LA Guns och Testament och liveshowen karaktäriseras av ett enormt driv och ett stenhårt sound där ingen lämnas oberörd.

 

WHITE LIMO

Vi skall visa dig hur djupt kaninhålet verkligen är - "White Limo"

White Limo spelar snortight, explosiv, dynamisk arenarock som går i Foo Fighters, Biffy Clyro och Queens of the stone age tecken - en rockexplosion med hjärtat på rätt ställe.

Med ny trummis och EPn "Magic Formula" i ryggen är bandet starkare än någonsin, vilket kommer visa sig i en explosion av stor episk rock på Sticky Fingers den 16 Okt.

Det kommer även bjudas på premiär av kommande material. 

"Magic Formula" går djupare in i arenarocken, djupare in i den finslipade, polerade, snygga - stora rocken. 

https://www.facebook.com/whitelimo.se

http://instagram.com/whitelimoband

http://www.whitelimo.se 

 

LEDJELLY

Ledjelly - RockKvartetten ifrån Göteborg med rötter i Stoner, Grunge och 70-tals Rock med modern tappning bildat under våren 2014.  Tanken med hela bandet var att de tre grundarna skulle ta en paus ifrån Göteborgs Metalscene och starta ett grungeband. Detta ledde så småningom till något helt annat och Ledjelly kan idag förknippas med band från 90 talets grungevåg som är otroget med 70talets riffrock och dagens stonervåg.

Efter Debut spelning på statsfestivalen i Calatayud, Spanien 2015 så var det en självklarhet att nu debutera även i hemstaden Göteborg.

För fans av 90 talets grungevåg, 70 talets rock n roll och en mix av allt från däremellan så är Ledjelly något för den som gillar att njuta av en kall öl och en livfull liveshow med gott om energi för att hålla kvällen vid liv.

 

https://www.facebook.com/ledjelly?fref=ts