NITRODIVE + SPITANGER + GASOLINE STARS

Detta 'är ett separat arr på Top Floor mellan 19-23.

Klubben är öppen mellan 21-04

NitroDive är nu aktuella med andra skivan “Re-Evolution” som släpps över hela världen den 3 december via GAIN/Sony Music. Skivan är inspelad, mixad och producerad av Grammis-vinnande Thomas ”Plec” Johansson.

 

"Rå, distad och explosiv. På denna skiva har vi tagit med oss ett hårt och framgångsrikt turnerande in i studion och skapat en garage-rockplatta med grymma melodier och ett jävla ös." NitroDive

Debutalbumet "Survival Of The Fittest" gick rakt in som etta på hårdrockslistan och på fjortondeplats på sverigetopplistan när det släpptes i oktober 2011. Den levande hårdrockslegenden Danko Jones var med och sjöng på singeln "Get Out Of The Way" och låten spelades flitigt runt om på landets radiostationer. Bandet har turnérat i både Sverige och Europa med band som Crucified Barbara, Hardcore Superstar och Arch Enemy. NitroDive är ett självklart val för den som gillar avskalad hårdrock med ett vansinnigt ös både på skiva och live.

Facebook: https://www.facebook.com/NitroDive 
Spotify: http://open.spotify.com/album/5GoIl9paxOO0cuI2eo6IhD 
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=NtBgwcNBDXY 

 

SPITANGER (swe/dk)
Är ett nytt band för metal scenen med Zigge från rock bandet Saturday Nights Strike som frontman.
Ihop med ett gäng danskar bildades bandet SpitAnger med tanke om att starta något nytt från scratch och med ett eget sound.
Med influenser från Slipknot, Pantera, System of a Down, Testament och Metallica för att nämna några, så blandar de tunga riff med både rock vocals, growl, clean vocals och catchiga hooklines och refränger.

SpitAnger har sitt fäste I Köpenhamn med egen studio som ni finner mer info om på www.fastbeatrecords.com
Du hittar all utförlig info om bandet på www.spitanger.com
Lyric Video (singel) http://www.youtube.com/watch?v=AFhEnV0pkx8
Backstabber  (singel) http://www.youtube.com/watch?v=m3eh2UkUJAI
Facebook https://www.facebook.com/spitanger?fref=ts

 

Gasoline Stars

Gasoline Stars är Göteborgs senaste stjärnskott på rockhimlen. Med en debutplatta i ryggen och vitsord i bland annat välrenomerade Classic Rock. Bandet tog sin början på den svenska västkusten under 2012 och under bandets första år så spelade man i stort sett på varenda lokala hak i med ett PA. Det var därmed ett vältrimmat band som gick in i studion med målet att göra "världens bästa hårdrocksskiva". "Good Looks, Bad Behaviour" har allt ett rockalbum 2014 ska ha. Fart, färg, kraft och en rejäl dos musikalisk akrobatik! Att se Gasoline Stars är som att köra en rejäl adrenalinspruta rakt igenom hjärtat i sann Pulp Fiction anda! Missa inte detta spektakel när de river Sticky Fingers.

Facebook: https://www.facebook.com/gasolinestars 
Spotify; http://open.spotify.com/artist/4no15uIRrLW3cBs2YV3T8S